Κρήτη: Κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου – Πανικός σε πτήση

Κρήτη: Κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου – Πανικός σε πτήση

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο 49χρονος Πολωνός συνελήφθη.

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση στο Ηράκλειο καθώς συνελήφθη ένας 49χρονος Πολωνός που κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Η πτήση από το αεροδρόμιο του Γκντανσκ της Πολωνίας, προς Ηράκλειο κυλούσε ομαλά, σύμφωνα με το ekriti, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να χτυπά ο συναγερμός, προκαλώντας εύλογο πανικό στους επιβάτες.
Οπως αποδείχθηκε ο 49χρονος δεν μπορούσε να «παλέψει» τη λαχτάρα του για τσιγάρο, και αποφάσισε να καπνίσει μέσα στην τουλέτα του αεροπλάνου το οποίο μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», ο Πολωνός συνελήφθη για επικίνδυνη παρέμβαση στη συγκοινωνία και διασάλευση της τάξης.

Πηγη: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE