ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Δικαστήριο ο 53χρονος για τον τραυματισμό των Αστυνομικών στη Λεμεσό - Υπό τετραήμερη κράτηση

Στο Δικαστήριο ο 53χρονος για τον τραυματισμό των Αστυνομικών στη Λεμεσό - Υπό τετραήμερη κράτηση

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 53χρονου, σε σχέση με τον τραυματισμό δύο μελών της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου υπόπτου προσώπου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 53χρονος ύποπτος, κατά τη διάρκεια ελέγχου του, από δύο μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής, στη Λεμεσό, φέρεται να εκκίνησε το αυτοκίνητο του για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει με το όχημά του, τους δύο αστυνομικούς.

Τα δύο μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για ιατρικές εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ότι ο ένας αστυνομικός υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο.

Ο δεύτερος αστυνομικός, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, όπου έγινε συρραφή, εγκαύματα τριβής στο πόδι, εκδορές στα χέρια, αιμάτωμα και κάκωση στον ώμο, και διάσειση.

Ο αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top