ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επιχείρηση Αστυνομίας για πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων στην Πέγεια - Καταγγελίες σε πολίτες και υποστατικά

Επιχείρηση Αστυνομίας για πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων στην Πέγεια - Καταγγελίες σε πολίτες και υποστατικά

Επιχείρηση διενήργησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου για την πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων και άλλων ποινικών αδικημάτων στις περιοχές Πόλης Χρυσοχούς και Πέγειας στο πλαίσιο της οποίας ανακόπηκαν 147 οχήματα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 5.8.22 μέλη της ΑΔΕ Πάφου σε συνεργασία με μέλη της ΜΜΑΔ με επικεφαλής αξιωματικό διενήργησαν ευρείας έκτασης επιχείρηση στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς και Πέγειας που αφορούσε πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων και άλλων ποινικών αδικημάτων.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου στο πλαίσιο της επιχείρησης, ανακόπησαν συνολικά 147 οχήματα. Προέκυψαν 35 τροχαίες καταγγελίες, ενώ επίσης καταγγέλθηκαν 7 υποστατικά κέντρα αναψυχής για παράβαση διαφόρων αδικημάτων, όπως για άδειες ποτού, άδειες μουσικής και άδειες λειτουργίας.

Επιπλέον σε έρευνα που έγινε σε τροχόσπιτο σε κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς το οποίο ανήκει σε 43χρονο ανεβρέθηκε μικρή ποσότητα κάναβης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στην Ολλανδία Κύπριος Πρόεδρος μετά από 34 χρόνια - Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ρούτε

Στην Ολλανδία Κύπριος Πρόεδρος μετά από 34 χρόνια - Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ρούτε

Το εξαίρετο επίπεδο των διμερών σχέσεων Κύπρου και Ολλανδίας επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας κ. Μαρκ Ρούτε, σε συνάντηση που είχαν απόψε στη Χάγη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top