Τραγικό τέλος για τον άτυχο Ανδρέα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Τραγικό τέλος για τον άτυχο Ανδρέα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε τον τρόπο με τον οποίο επήλθε το μοιραίο για τον 38χρονο Αντρέα Σάββα από τον Λυθροδόντα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής την οποία διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα, ο θάνατος του 38χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιογκεφαλική κάκωση και πλήρης διατομή σπονδυλικής στήλης και σύστοιχου νωτιαίου μυελού λόγω εργατικού ατυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 38χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες στην περιοχή Λακατάμιας, έπεσε σε λάκκο 2 περίπου μέτρων και ακολούθως καταπλακώθηκε από χώμα.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία τον ανέσυρε νεκρό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Στις αντιδράσεις του ΑΚΕΛ για συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ειρήνης του Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE