Τραγικό τέλος για τον άτυχο Ανδρέα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Τραγικό τέλος για τον άτυχο Ανδρέα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε τον τρόπο με τον οποίο επήλθε το μοιραίο για τον 38χρονο Αντρέα Σάββα από τον Λυθροδόντα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής την οποία διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα, ο θάνατος του 38χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιογκεφαλική κάκωση και πλήρης διατομή σπονδυλικής στήλης και σύστοιχου νωτιαίου μυελού λόγω εργατικού ατυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 38χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες στην περιοχή Λακατάμιας, έπεσε σε λάκκο 2 περίπου μέτρων και ακολούθως καταπλακώθηκε από χώμα.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία τον ανέσυρε νεκρό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE