Τραγικό τέλος για τον άτυχο Ανδρέα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Τραγικό τέλος για τον άτυχο Ανδρέα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε τον τρόπο με τον οποίο επήλθε το μοιραίο για τον 38χρονο Αντρέα Σάββα από τον Λυθροδόντα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής την οποία διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα, ο θάνατος του 38χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιογκεφαλική κάκωση και πλήρης διατομή σπονδυλικής στήλης και σύστοιχου νωτιαίου μυελού λόγω εργατικού ατυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 38χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες στην περιοχή Λακατάμιας, έπεσε σε λάκκο 2 περίπου μέτρων και ακολούθως καταπλακώθηκε από χώμα.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία τον ανέσυρε νεκρό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.