Πελεκάνος: «Ξεπέρασε τον εαυτό του το ΑΚΕΛ - Προσπαθεί λαϊκίζοντας να εκμεταλλευτεί γεγονότα»

Πελεκάνος: «Ξεπέρασε τον εαυτό του το ΑΚΕΛ - Προσπαθεί λαϊκίζοντας να εκμεταλλευτεί γεγονότα»

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΚΕΛ έδωσε σήμερα (08/08), με γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, αναφορικά με τις νέες αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις.

Όπως αναφέρει ο κ. Πελεκάνος, «είναι απαράδεκτο να διασυνδέεται η χώρα μας ή να αποδίδεται στην Κυβέρνηση οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη δραστηριότητα εταιρειών που εδρεύουν σε άλλες χώρες και οι οποίες ασχολούνται με υψηλής τεχνολογίας λογισμικά».

«Με τη σημερινή του παρέμβαση το ΑΚΕΛ έχει ξεπεράσει τον εαυτό του, αφού προσπαθεί λαϊκίζοντας να εκμεταλλευτεί γεγονότα, προκειμένου να αποδώσει ευθύνες στην Κυβέρνηση», κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα με ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ ανέφερε πως, «Η σημερινή σιωπή της κυβέρνησης και του Συναγερμού είναι εκκωφαντική. Το ΑΚΕΛ διαμηνύει ξανά ότι η ομερτά γύρω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πρέπει να σπάσει και η προκλητική ατιμωρησία πρέπει να τερματιστεί. Ο κυπριακός λαός δεν θέλει να είναι η χώρα μας ξέφραγο αμπέλι για δράση διεθνών κατασκοπευτικών δικτύων και παράνομων μηχανισμών μαζικών υποκλοπών και παρακολουθήσεων».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE