Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή η ποδηλάτρια που χτυπήθηκε στη Λεμεσό

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή η ποδηλάτρια που χτυπήθηκε στη Λεμεσό

Νέα τραγωδία, σημειώθηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Δευτέρας (08/08).

Νεκρή η ποδηλάτρια, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, η οποία το βράδυ της Δευτέρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην οδό Μαρκόνι στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη σύγκρουση, η ποδηλάτρια εκτινάχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκον ιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE