Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή η ποδηλάτρια που χτυπήθηκε στη Λεμεσό

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή η ποδηλάτρια που χτυπήθηκε στη Λεμεσό

Νέα τραγωδία, σημειώθηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Δευτέρας (08/08).

Νεκρή η ποδηλάτρια, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, η οποία το βράδυ της Δευτέρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην οδό Μαρκόνι στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη σύγκρουση, η ποδηλάτρια εκτινάχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκον ιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE