Ο Τζέιμς Φράνκο θα υποδυθεί τον Φιντέλ Κάστρο στην ταινία «Alina Of Cuba»

Ο Τζέιμς Φράνκο θα υποδυθεί τον Φιντέλ Κάστρο στην ταινία «Alina Of Cuba»

Ο Τζέιμς Φράνκο πρόκειται να υποδυθεί στον Φιντέλ Κάστρο στην ταινία «Alina Of Cuba», η οποία θα αφηγείται την ιστορία της Αλίνα Φερνάντεθ, της κόρης που ο πρώην πρόεδρος της Κούβας απέκτησε με την Νατάλια Ρεβουέλτα κατά τη διάρκεια του παράνομου δεσμού τους.

Παρά το γεγονός ότι ο Τζέιμς Φράνκο είναι ένας καταξιωμένος Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, με το άκουσμα της είδησης το κοινό δυσαρεστήθηκε καθώς περίμενε στον ρόλο του Κάστρο, κάποιον ηθοποιό με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική.

Η ταινία ακολουθεί τη ζωή της Φερνάντεθ, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στον πατέρα της και το κομμουνιστικό καθεστώς της Κούβας στο διάστημα που παρέμεινε στη χώρα, από την οποία έφυγε για να πάει στην Ισπανία το 1993.

Τον ομότιτλο ρόλο θα ερμηνεύσει η Άννα Βιγιαφάνε από την τηλεοπτική σειρά «New Amstedam», ενώ αυτή θα είναι η πρώτη ταινία διανομής στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Φράνκο μετά το 2019, όταν και αντιμετώπισε κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκες-μαθήτριες της υποκριτικής του σχολής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE