Παραδέχθηκε τη διάπραξη 12 υποθέσεων - Χειροπέδες σε 26χρονο

Παραδέχθηκε τη διάπραξη 12 υποθέσεων - Χειροπέδες σε 26χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε χθες (08/08) στη σύλληψη νεαρού άντρα ηλικίας 26 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών.

Εναντίον του 26χρονου, εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, τα οποία αφορούσαν επτά υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών.

Ανακρινόμενος, ο 26χρονος, παραδέχθηκε τη διάπραξη ακόμη πέντε (σύνολο 12) υποθέσεων διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά τον μήνα Ιούλιο 2022, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.