Παραδέχθηκε τη διάπραξη 12 υποθέσεων - Χειροπέδες σε 26χρονο

Παραδέχθηκε τη διάπραξη 12 υποθέσεων - Χειροπέδες σε 26χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε χθες (08/08) στη σύλληψη νεαρού άντρα ηλικίας 26 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών.

Εναντίον του 26χρονου, εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, τα οποία αφορούσαν επτά υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών.

Ανακρινόμενος, ο 26χρονος, παραδέχθηκε τη διάπραξη ακόμη πέντε (σύνολο 12) υποθέσεων διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά τον μήνα Ιούλιο 2022, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.