Γαλλία: Έκανε άλμα «θανάτου» από νεροτσουλήθρα και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Γαλλία: Έκανε άλμα «θανάτου» από νεροτσουλήθρα και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Ένας άνδρας στη Γαλλία κατάφερε να γίνει viral χάρη σε ένα άλμα «θανάτου» που έκανε από νεροτσουλήθρα. Ο εύσωμος άνδρας ανέβηκε πάνω στο υπόστεγο και με ένα άλμα πήδηξε στη νεροτσουλήθρα.

Στη συνέχεια διέσχισε τη ράμπα της πισίνας με μεγάλη ταχύτητα και εκτοξεύτηκε στον αέρα, φτάνοντας περίπου 9 μέτρα ύψος για να σκάσει μέσα στην πισίνα.

Ο κόσμος που ήταν εκεί παρακολουθούσε σοκαρισμένος, με τους περισσότερους να τραβούν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Το βίντεο με το άλμα έχει γίνει viral, με περισσότερες από 28 εκατομμύρια προβολές.

Ο άντρας που έκανε την πτώση πάντως, μόνο τυχαίος δεν είναι. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «La Mascotte» και συμμετέχει συχνά σε τέτοια κόλπα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι έχει 46.000 ακόλουθους στο Instagram, με τους οποίους μοιράζεται αντίστοιχα βίντεο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Frenzy Waterpark (@frenzy.waterpark)

ΠΗΓΗ: gazzetta

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE