Γαλλία: Έκανε άλμα «θανάτου» από νεροτσουλήθρα και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Γαλλία: Έκανε άλμα «θανάτου» από νεροτσουλήθρα και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Ένας άνδρας στη Γαλλία κατάφερε να γίνει viral χάρη σε ένα άλμα «θανάτου» που έκανε από νεροτσουλήθρα. Ο εύσωμος άνδρας ανέβηκε πάνω στο υπόστεγο και με ένα άλμα πήδηξε στη νεροτσουλήθρα.

Στη συνέχεια διέσχισε τη ράμπα της πισίνας με μεγάλη ταχύτητα και εκτοξεύτηκε στον αέρα, φτάνοντας περίπου 9 μέτρα ύψος για να σκάσει μέσα στην πισίνα.

Ο κόσμος που ήταν εκεί παρακολουθούσε σοκαρισμένος, με τους περισσότερους να τραβούν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Το βίντεο με το άλμα έχει γίνει viral, με περισσότερες από 28 εκατομμύρια προβολές.

Ο άντρας που έκανε την πτώση πάντως, μόνο τυχαίος δεν είναι. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «La Mascotte» και συμμετέχει συχνά σε τέτοια κόλπα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι έχει 46.000 ακόλουθους στο Instagram, με τους οποίους μοιράζεται αντίστοιχα βίντεο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Frenzy Waterpark (@frenzy.waterpark)

ΠΗΓΗ: gazzetta

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.