Πυρκαγιές: Διαχειρίσιμα και τα δύο μέτωπα - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Πυρκαγιές: Διαχειρίσιμα και τα δύο μέτωπα - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστική έφερε καρπούς αφού τέθηκαν υπό διαχείριση οι δύο πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο που εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου μεταξύ Χούλου και Κούρδακα είναι διαχειρίσημη. Περίπου 1 εκτάριο ξηρά χόρτα, αγρια βλάστηση, αποκάλαμμα και μπάλες σανού.

Η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού μεταξύ Μέσα Γειτονιάς, Φασούλας και Παλώδειας είναι διαχειρίσμη. Περίπου 2 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε πλαγιά λόφου. Τα αίτια και στις περιπτώσεις διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE