Πυρκαγιές: Διαχειρίσιμα και τα δύο μέτωπα - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Πυρκαγιές: Διαχειρίσιμα και τα δύο μέτωπα - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστική έφερε καρπούς αφού τέθηκαν υπό διαχείριση οι δύο πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο που εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου μεταξύ Χούλου και Κούρδακα είναι διαχειρίσημη. Περίπου 1 εκτάριο ξηρά χόρτα, αγρια βλάστηση, αποκάλαμμα και μπάλες σανού.

Η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού μεταξύ Μέσα Γειτονιάς, Φασούλας και Παλώδειας είναι διαχειρίσμη. Περίπου 2 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε πλαγιά λόφου. Τα αίτια και στις περιπτώσεις διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE