Πυρκαγιές: Διαχειρίσιμα και τα δύο μέτωπα - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Πυρκαγιές: Διαχειρίσιμα και τα δύο μέτωπα - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστική έφερε καρπούς αφού τέθηκαν υπό διαχείριση οι δύο πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο που εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου μεταξύ Χούλου και Κούρδακα είναι διαχειρίσημη. Περίπου 1 εκτάριο ξηρά χόρτα, αγρια βλάστηση, αποκάλαμμα και μπάλες σανού.

Η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού μεταξύ Μέσα Γειτονιάς, Φασούλας και Παλώδειας είναι διαχειρίσμη. Περίπου 2 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε πλαγιά λόφου. Τα αίτια και στις περιπτώσεις διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE