Πυρκαγιές: Διαχειρίσιμα και τα δύο μέτωπα - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Πυρκαγιές: Διαχειρίσιμα και τα δύο μέτωπα - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστική έφερε καρπούς αφού τέθηκαν υπό διαχείριση οι δύο πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο που εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου μεταξύ Χούλου και Κούρδακα είναι διαχειρίσημη. Περίπου 1 εκτάριο ξηρά χόρτα, αγρια βλάστηση, αποκάλαμμα και μπάλες σανού.

Η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού μεταξύ Μέσα Γειτονιάς, Φασούλας και Παλώδειας είναι διαχειρίσμη. Περίπου 2 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε πλαγιά λόφου. Τα αίτια και στις περιπτώσεις διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE