Πυρκαγιές: Διαχειρίσιμα και τα δύο μέτωπα - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Πυρκαγιές: Διαχειρίσιμα και τα δύο μέτωπα - Πρόλαβαν τα χειρότερα

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστική έφερε καρπούς αφού τέθηκαν υπό διαχείριση οι δύο πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο που εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου μεταξύ Χούλου και Κούρδακα είναι διαχειρίσημη. Περίπου 1 εκτάριο ξηρά χόρτα, αγρια βλάστηση, αποκάλαμμα και μπάλες σανού.

Η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού μεταξύ Μέσα Γειτονιάς, Φασούλας και Παλώδειας είναι διαχειρίσμη. Περίπου 2 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε πλαγιά λόφου. Τα αίτια και στις περιπτώσεις διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.