Έριξε γροθιά στο πρόσωπο νοσηλευτή που πήγε να τον παραλάβει με το ασθενοφόρο – Συνελήφθη 24χρονος στη Λεμεσό

Έριξε γροθιά στο πρόσωπο νοσηλευτή που πήγε να τον παραλάβει με το ασθενοφόρο – Συνελήφθη 24χρονος στη Λεμεσό

Επίθεση σε νοσηλευτή πληρώματος ασθενοφόρου σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για μεθυσμένο πρόσωπο, το οποίο προκαλούσε αναστάτωση σε περιοχή της Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν 24χρονο ο οποίος ήταν μεθυσμένος.

Κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του 24χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τον νεαρό να χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο τον νοσηλευτή του πληρώματος του ασθενοφόρου.

Ο νοσηλευτής έπαθε θλαστικό τραύμα στα χείλη και μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες, όπου έτυχε περίθαλψης και ακολούθως έλαβε εξιτήριο.

Ο 24χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE