Έριξε γροθιά στο πρόσωπο νοσηλευτή που πήγε να τον παραλάβει με το ασθενοφόρο – Συνελήφθη 24χρονος στη Λεμεσό

Έριξε γροθιά στο πρόσωπο νοσηλευτή που πήγε να τον παραλάβει με το ασθενοφόρο – Συνελήφθη 24χρονος στη Λεμεσό

Επίθεση σε νοσηλευτή πληρώματος ασθενοφόρου σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για μεθυσμένο πρόσωπο, το οποίο προκαλούσε αναστάτωση σε περιοχή της Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν 24χρονο ο οποίος ήταν μεθυσμένος.

Κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του 24χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τον νεαρό να χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο τον νοσηλευτή του πληρώματος του ασθενοφόρου.

Ο νοσηλευτής έπαθε θλαστικό τραύμα στα χείλη και μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες, όπου έτυχε περίθαλψης και ακολούθως έλαβε εξιτήριο.

Ο 24χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE