Δήμητρα Αλεξανδράκη για Τούνη και Αλεξάνδρου: «Η οικογένειά μου» – Δείτε βίντεο

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Τούνη και Αλεξάνδρου: «Η οικογένειά μου» – Δείτε βίντεο

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί το οποίο θα είναι αγόρι. Το ζευγάρι έχει στο πλευρό του τους φίλους του οι οποίοι ετοίμασαν στη μέλλουσα μαμά το πιο ωραίο πάρτι για τα γενέθλιά της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη που είναι κολλητή τους φίλη ανέβασε στο Instagram της βιντεάκια από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.