Νέες φοιτητικές εστίες από το Πανεπιστήμιο Κύπρο - Σε εξέλιξη έργα €110 εκατ.

Νέες φοιτητικές εστίες από το Πανεπιστήμιο Κύπρο - Σε εξέλιξη έργα €110 εκατ.

Εμβληματικά έργα πέραν των €110 εκατ. βρίσκονται υπό εξέλιξη στην καρδιά της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Κύπρου, προς όφελος των φοιτητών/τριών, του προσωπικού και της κοινωνίας.

Όπως αναφέρει στα κοινωνικά του δίκτυα το Πανεπιστήμιο, υπό εξέλιξη είναι τα έργα ανέγερσης της Ιατρικής Σχολής, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών και των Κοινόχρηστων Χώρων Διδασκαλίας, και του CCRI - Cyprus Cancer Research Institute.

«Στα «σκαριά» βρίσκεται και η ανέγερση των νέων Φοιτητικών Εστιών – Φάση Β’ στην Πανεπιστημιούπολη με 730 νέα δωμάτια, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο έργο υποδομής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

«Η δημιουργία των πράσινων και έξυπνων Φοιτητικών Εστιών θα δώσει περισσότερη πνοή και ζωντάνια στην Πανεπιστημιούπολη και αναμένεται να επηρεάσει ευεργετικά τις/τους φοιτήτριες/ές μας και να τους διασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής», γράφει το Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε αναρτήσεις του στα κοινωνικά του δίκτυα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE