Νέες φοιτητικές εστίες από το Πανεπιστήμιο Κύπρο - Σε εξέλιξη έργα €110 εκατ.

Νέες φοιτητικές εστίες από το Πανεπιστήμιο Κύπρο - Σε εξέλιξη έργα €110 εκατ.

Εμβληματικά έργα πέραν των €110 εκατ. βρίσκονται υπό εξέλιξη στην καρδιά της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Κύπρου, προς όφελος των φοιτητών/τριών, του προσωπικού και της κοινωνίας.

Όπως αναφέρει στα κοινωνικά του δίκτυα το Πανεπιστήμιο, υπό εξέλιξη είναι τα έργα ανέγερσης της Ιατρικής Σχολής, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών και των Κοινόχρηστων Χώρων Διδασκαλίας, και του CCRI - Cyprus Cancer Research Institute.

«Στα «σκαριά» βρίσκεται και η ανέγερση των νέων Φοιτητικών Εστιών – Φάση Β’ στην Πανεπιστημιούπολη με 730 νέα δωμάτια, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο έργο υποδομής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

«Η δημιουργία των πράσινων και έξυπνων Φοιτητικών Εστιών θα δώσει περισσότερη πνοή και ζωντάνια στην Πανεπιστημιούπολη και αναμένεται να επηρεάσει ευεργετικά τις/τους φοιτήτριες/ές μας και να τους διασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής», γράφει το Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε αναρτήσεις του στα κοινωνικά του δίκτυα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE