Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει την επίθεση σε νοσηλευτή στη Λεμεσό

Ο ΟΚΥπΥ καταδικάζει την επίθεση σε νοσηλευτή στη Λεμεσό

Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής που καθημερινά σώζουν ζωές, είναι αδιανόητο να πέφτουν θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας εν ώρα καθήκοντος, αναφέρει ο ΟΚΥπΥ, με αφορμή περιστατικό στη Λεμεσό, κατά το οποίο νοσηλευτής δέχθηκε επίθεση από μεθυσμένο τουρίστα.

Σε ανακοίνωση του ο ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι «καταδικάζει το περιστατικό βίας κατά μέλους πληρώματος ασθενοφόρου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του», σημειώνοντας πως τέτοιου είδους περιστατικά, σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αποδεκτά από τον Οργανισμό.

«Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας προς τον νοσηλευτή και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του», προστίθεται.

Τέλος ο ΟΚΥπΥ σημειώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στο προσωπικό του, στηρίζοντας με κάθε τρόπο το έργο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα, όταν ασθενοφόρο κλήθηκε από φίλους 24χρονου τουρίστα, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Στην προσπάθεια αστυνομικού και νοσηλευτή να μεταφέρουν τον 24χρονο, αυτός φέρεται να γρονθοκόπησε τον νοσηλευτή στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τραύμα στα χείλη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE