Σε 14 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία - Οι 7 αφορούσαν χρήση πατινιών χωρίς κράνος

Σε 14 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία - Οι 7 αφορούσαν χρήση πατινιών χωρίς κράνος

Εκστρατεία διενεργήθηκε την Πέμπτη (12/8) στην Πάφο σχετικά με την νέα νομοθεσία περί των δικύκλων πατινιών, τα οποία ο νόμος τα καθορίζει πλέον ως συσκευή προσωπικής κινητικότητας, στο πλαίσιο της οποίας μέλη της ΑΔΕ Πάφου προχώρησαν σε 14 καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου μεταξύ των ωρών 18:00 – 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, μέλη της Τροχαίας Πάφου σε συνεργασία μέλη της ποδηλατικής αστυνομίας διενήργησαν εκστρατεία στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου και προέκυψαν 14 καταγγελίες.

Από τις 14 καταγγελίες οι 7 αφορούν την χρήση των δικύκλων πατινιών, χωρίς οι επιβαίνοντες να φέρουν κράνος ασφαλείας και οι υπόλοιπες 7 για χρήση επί πεζοδρομίου η οποία και απαγορεύεται.

Οι εκστρατείες για τα δίκυκλα πατίνια θα συνεχιστούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE