Στάθμευσε το πολυτελές όχημα του μπροστά απο ράμπα ΑΜΕΑ - Αντιδράσεις στα social media

Στάθμευσε το πολυτελές όχημα του μπροστά απο ράμπα ΑΜΕΑ - Αντιδράσεις στα social media

Μπροστά σε πρόσβαση εισόδου ράμπας αναπήρων, στάθμευσε πολυτελές αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει πολίτης σε ανάρτηση του , το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στάθμευσε με τέτοιο τρόπο ώστε να εμποδίζει την πρόσβαση στην ράμπα αναπήρων/ΑΜΕΑ.

Ένα φαινόμενο που συχνά συναντάμε , δημιουργώντας τον προβληματισμό κατά πόσο υπάρχει παιδεία και ευαισθησία στα δικαιώματα των ΑΜΕΑ.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση πολιτών, για ασυνείδητους συνανθρώπους που εμποδίζουν την εύκολη προσβασιμότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.