ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεθυσμένος έβριζε αστυνομικούς στην Αγία Νάπα – Αντιστάθηκε στη σύλληψη

Μεθυσμένος έβριζε αστυνομικούς στην Αγία Νάπα – Αντιστάθηκε στη σύλληψη

Στη σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού, προχώρησε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 12 Αυγούστου, η Αστυνομία αφού, μεθυσμένος έβριζε τα μέλη της ενώ παράλληλα, αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, διενεργήθηκε μια σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού ο οποίος περί ώρα 01:00 της 12/8/22 εντοπίστηκε να περιφέρεται στην οδό Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα σε κατάσταση μέθης και στη θέα του αστυνομικού οχήματος, ξεκίνησε να βρίζει τα μέλη της αστυνομίας προκαλώντας διασάλευση της ειρήνης και ανησυχία. Ο 40χρονος αντιστάθηκε της σύλληψης του ενώ συνέχισε να προκαλεί ανησυχία, διασάλευση της ειρήνης ακόμα και κατά τη μεταφορά του στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Δράσεις της Αστυνομίας στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά και Αγίας Νάπας μεταξύ των ημερομηνιών 11-12/8/22. Στο πλαίσιο των καθημερινών σχεδίων ενεργείας που ετοιμάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά και Αγίας Νάπας με σκοπό την αποτελεσματικότερη πρόληψη και πάταξη του εγκλήματος και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις με τη συμμετοχή μελών των αστυνομικών σταθμών Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου αλλά και μελών του ΟΠΕ, ΤΑΕ, Τροχαίας Αμμοχώστου, Υ.ΚΑ.Ν Αμμοχώστου, Υ.Α&Μ Αμμοχώστου, Τροχαίας Αρχηγείου καθώς και μελών της Μ.Μ.Α.Δ. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 56 υποστατικά και ελέγχθηκαν 67 πρόσωπα ενώ προέκυψαν 25 καταγγελίες οι οποίες αφορούσαν:

  • 6 για λειτουργία υποστατικού χωρίς άδεια από το Υφυπουργείο τουρισμού
  • 6 για λειτουργία υποστατικού χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών
  • 9 για λειτουργία υποστατικού χωρίς άδεια εκπομπής ήχου από την αρμόδια αρχή
  • 2 για οχληρία κατά παράβαση των ωρών κοινής ησυχίας (0030-0600)
  • 1 για πώληση καπνικών προϊόντων χωρίς άδεια
  • 1 για τοποθέτηση αντικειμένων σε δημόσιο δρόμο

Eπίσης, έγιναν 53 τροχαίες καταγγελίες ενώ διενεργήθηκαν 22 έλεγχοι αλκοτέστ από τους οποίος προέκυψαν 3 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.
Στο πλαίσιο των ελέγχων της Αστυνομίας για πάταξη της παράνομης απασχόλησης και εργοδότησης αλλά και της παράνομης παραμονής, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν συνολικά σε 3 συλλήψεις υπηκόων τρίτων χωρών οι οποίοι εντοπίστηκαν να εργάζονται χωρίς τη σχετική άδεια και 1 σύλληψη υπηκόου τρίτης χώρας ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στην Δημοκρατία. Οι εργοδότες των πιο πάνω κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Επιπρόσθετα, έγινε 1 σύλληψη 27χρονου υπηκόου τρίτης χώρας ο οποίος εντοπίστηκε την 11/8/22 και ώρα 23:45 να έχει στην κατοχή του 3 σακουλάκια τα οποία περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 1,5 γραμμαρίου. Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του εντοπίστηκαν 2 σακουλάκια τα οποία περιείχαν φυτική ύλη-κάνναβη συνολικού βάρους 1 γραμμαρίου, και 1 σακουλάκι με κοκαΐνη βάρους 1 γραμμαρίου. Επίσης εντοπίστηκε ένας πλαστικός μύλος αλέσεως με ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης-κάνναβη.
Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα συνεχιστούν ενώ οι έλεγχοι ενόψει του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου, θα είναι αυξημένοι με σκοπό την ασφάλεια και προστασία των πολιτών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top