Υπό πενθήμερη κράτηση 16χρονος που φέρεται να οδηγούσε κλοπιμαίο αυτοκίνητο

Υπό πενθήμερη κράτηση 16χρονος που φέρεται να οδηγούσε κλοπιμαίο αυτοκίνητο

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 16χρονου, ο οποίος φέρεται να εντοπίστηκε, το βράδυ της Πέμπτης, να οδηγεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο ανεκόπη για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 20:45, σε δρόμο της Λεμεσού και διαπιστώθηκε ότι οδηγός του ήταν 16χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 6 Αυγούστου 2022.

Ο 16χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την πενθήμερη προσωποκράτηση του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE