Η Ριάνα σε νέα δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της - Δείτε φωτογραφίες

Η Ριάνα σε νέα δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της - Δείτε φωτογραφίες

Η Ριάνα απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα τον ρόλο της μητέρας, η οποία γέννησε τον Μάιο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, ASAP Rocky.

Μπορεί το ζευγάρι να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή του, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν μοιράσει σωστά τον χρόνο τους προκειμένου να φροντίσουν τον γιο τους, χωρίς να στερούνται χρόνο για τις προσωπικές τους στιγμές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE