Ατύχημα με μικρό αεροσκάφος: Έληξε ο συναγερμός - Κανονικά οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις

Ατύχημα με μικρό αεροσκάφος: Έληξε ο συναγερμός - Κανονικά οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις

Μικρό αεροσκάφος του Τμήματος Δασών ακινητοποιήθηκε λίγο πριν τις 3.30 το μεσημέρι στον δίαυλο του αεροδρομίου Λάρνακας αφού παρουσίασε πρόβλημα κατά την προσγείωσή του.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να έσκασε ελαστικό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Hermes δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός. Για το περιστατικό ενεργοποιήθηκε το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων.

Ο δίαυλος του αεροδρομίου παραμένει κλειστός και σύμφωνα με την Ηermes γίνεται εκτροπή των πτήσεων προς το αεροδρόμιο Πάφου ενώ αναμένεται καθυστέρηση σε αναχώρηση πτήσεων από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο συναγερμός έληξε μία ώρα περίπου μετά το συμβάν. Η κίνηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας έχει αποκατασταθεί. Οι πτήσεις προσγειώνονται και απογειώνονται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE