Απεβίωσε o αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Αντώνης Σεντώνας

Απεβίωσε o αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Αντώνης Σεντώνας

Απεβίωσε την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022, σε ηλικία 87, ετών ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Αντώνης Σεντώνας, από τους Τρούλλους, πατέρας του Επιτρόπου Εθελοντισμού Παναγιώτη Σεντώνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Συνδέσμων Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 - 1959, η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 και ώρα 11.00 π.μ. από τον ιερό ναό Αγίου Μάμαντος στους Τρούλλους.

Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 – 1959 εκφράζουν προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE