Όχημα έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Όχημα έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων έπεσε όχημα 25χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Αυγούστου, στο δρόμο Τριμίκλινης – Πελεντρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 04:00, όταν έσπευσαν στο σημείο για ανάσυρση από ομάδα διάσωσης των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης αφού πρώτα τοποθετήθηκε σε φορείο ακινητοποίησης FERNO.

Στη συνέχεια παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο συνοδηγός (νεαρός – 16 ετών) βγήκε από το όχημα και αφού περπάτησε μέχρι τον δρόμο παραλήφθηκε από ασθενοφόρο όπου τον .Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα διερευνώνται από την Αστυνομία.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE