Δεκαοχτώ ασυνόδευτες ανήλικες από τη Σομαλία μεταφέρθηκαν στη νέα «ασφαλή ζώνη» του Πουρνάρα

Δεκαοχτώ ασυνόδευτες ανήλικες από τη Σομαλία μεταφέρθηκαν στη νέα «ασφαλή ζώνη» του Πουρνάρα

Σε λειτουργία τέθηκε το Σάββατο η «Ασφαλής Ζώνη» (Safe Zone), όπως έχει ονομαστεί, για ανήλικους πρόσφυγες και αιτητές ασύλου στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Πουρνάρα, σύμφωνα με ανάρτηση του Οργανισμού Ασύλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Twitter.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση στον λογαριασμό του Οργανισμού Ασύλου (@EUAsylumAgency), στα καταλύματα που βρίσκονται στην εν λόγω ζώνη έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής 18 ασυνόδευτες ανήλικες από τη Σομαλία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταφερθούν και άλλοι ανήλικοι στα 17 νέα καταλύματα, τα οποία έχει εγκαταστήσει ο Οργανισμός για το Άσυλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE