Στις φλόγες όχημα 58χρονου στον Στρόβολο - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στις φλόγες όχημα 58χρονου στον Στρόβολο - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Παρανάλωμα του πυρός έγινε όχημα στον Στρόβολο το βράδυ του Σαββάτου (13/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εν λόγω αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία και ανήκει σε 58χρονο.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις.

Από τις αρχικές έρευνες φαίνεται η φωτιά να τέθηκε κακόβουλα, ενώ το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE