Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός - Φαίνεται να έπεσε από τις σκάλες

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός - Φαίνεται να έπεσε από τις σκάλες

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής 14 Αυγούστου σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10:00 το πρωί στην περιοχή της Χλώρακας, ηλικιωμένος αλλοδαπός, που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, εντοπίστηκε αναίσθητος στις σκάλες του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος φέρει τραύματα που πιθανόν να προκλήθηκαν από πτώση. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE