Με ΤΡΙΑΡΑ πριν τον ΑΠΟΕΛ η Τζουργκάρντεν

Με ΤΡΙΑΡΑ πριν τον ΑΠΟΕΛ η Τζουργκάρντεν

Νικηφόρο έληξε το παιχνίδι της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στα play off του Γιουρόπα Κόνφερνς, έναντι της Κάλμαρ με 3-2.

Η Τζουργκάρντεν προηγήθηκε μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Νορβηγού Wikheim, ενώ στο 40 λεπτό ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 52ο λεπτό ο Asoro έκανε το 3-0.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE