Με ΤΡΙΑΡΑ πριν τον ΑΠΟΕΛ η Τζουργκάρντεν

Με ΤΡΙΑΡΑ πριν τον ΑΠΟΕΛ η Τζουργκάρντεν

Νικηφόρο έληξε το παιχνίδι της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στα play off του Γιουρόπα Κόνφερνς, έναντι της Κάλμαρ με 3-2.

Η Τζουργκάρντεν προηγήθηκε μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Νορβηγού Wikheim, ενώ στο 40 λεπτό ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 52ο λεπτό ο Asoro έκανε το 3-0.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE