Πυκνή τροχαία κίνηση στα ορεινά - Πού παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα

Πυκνή τροχαία κίνηση στα ορεινά - Πού παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα (15/08 - 12:00 μ.μ) στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, στην περιοχή μεταξύ των χωριών Τριμίκλινης – Σαϊττά. 

Σύμφωνα με την αστυνομία,  το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στο χωριό Τριμίκλινη  παρά την εκκλησία του χωριού, όπου πολλοί πολίτες σταθμεύουν   τα αυτοκίνητα τους για να ψωνίσουν από την υπαίθρια αγορά φρούτων που λειτουργεί εκεί.

Στην περιοχή  βρίσκονται περίπολα της αστυνομίας για την ομαλοποίηση της κατάστασης.   Η αστυνομία καλεί τους  οδηγούς να είναι υπομονετικοί, να τηρούν τους οδικούς κανόνες και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία από CY Police Checkpoints

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Νέα προειδοποίηση απέναντι στην Ουκρανία έστειλε ο Βλαντίμιρ Πούτιν τονίζοντας ότι «αν το Κίεβο δεν επιθυμεί να επιλύσει το ζήτημα ειρηνικά, η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους της με τη χρήση βίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE