Πυκνή τροχαία κίνηση στα ορεινά - Πού παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα

Πυκνή τροχαία κίνηση στα ορεινά - Πού παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα (15/08 - 12:00 μ.μ) στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, στην περιοχή μεταξύ των χωριών Τριμίκλινης – Σαϊττά. 

Σύμφωνα με την αστυνομία,  το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στο χωριό Τριμίκλινη  παρά την εκκλησία του χωριού, όπου πολλοί πολίτες σταθμεύουν   τα αυτοκίνητα τους για να ψωνίσουν από την υπαίθρια αγορά φρούτων που λειτουργεί εκεί.

Στην περιοχή  βρίσκονται περίπολα της αστυνομίας για την ομαλοποίηση της κατάστασης.   Η αστυνομία καλεί τους  οδηγούς να είναι υπομονετικοί, να τηρούν τους οδικούς κανόνες και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία από CY Police Checkpoints

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE