Πυκνή τροχαία κίνηση στα ορεινά - Πού παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα

Πυκνή τροχαία κίνηση στα ορεινά - Πού παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα (15/08 - 12:00 μ.μ) στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, στην περιοχή μεταξύ των χωριών Τριμίκλινης – Σαϊττά. 

Σύμφωνα με την αστυνομία,  το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στο χωριό Τριμίκλινη  παρά την εκκλησία του χωριού, όπου πολλοί πολίτες σταθμεύουν   τα αυτοκίνητα τους για να ψωνίσουν από την υπαίθρια αγορά φρούτων που λειτουργεί εκεί.

Στην περιοχή  βρίσκονται περίπολα της αστυνομίας για την ομαλοποίηση της κατάστασης.   Η αστυνομία καλεί τους  οδηγούς να είναι υπομονετικοί, να τηρούν τους οδικούς κανόνες και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία από CY Police Checkpoints

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE