ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυκνή τροχαία κίνηση στα ορεινά - Πού παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα

Πυκνή τροχαία κίνηση στα ορεινά - Πού παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα (15/08 - 12:00 μ.μ) στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, στην περιοχή μεταξύ των χωριών Τριμίκλινης – Σαϊττά. 

Σύμφωνα με την αστυνομία,  το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στο χωριό Τριμίκλινη  παρά την εκκλησία του χωριού, όπου πολλοί πολίτες σταθμεύουν   τα αυτοκίνητα τους για να ψωνίσουν από την υπαίθρια αγορά φρούτων που λειτουργεί εκεί.

Στην περιοχή  βρίσκονται περίπολα της αστυνομίας για την ομαλοποίηση της κατάστασης.   Η αστυνομία καλεί τους  οδηγούς να είναι υπομονετικοί, να τηρούν τους οδικούς κανόνες και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία από CY Police Checkpoints

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top