Φωτιά στον κατεχόμενο Λιμνίτη - Χειροπέδες σε 50χρονο

Φωτιά στον κατεχόμενο Λιμνίτη - Χειροπέδες σε 50χρονο

Ένας 50χρονος άνδρας με τα αρχικά Σ.Μ συνελήφθη στον κατεχόμενη Λιμνίτη για την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή και κατασβεστηκε με την άμεση παρέμβαση πυροσβεστικών δυνάμεων και ενός πυροσβεστικού ελικοπτέρου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η «αστυνομία» προχώρησε στην σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα γιατί φαίνεται ότι με την εργασία του με μηχάνημα σμυριγλιού προκάλεσε σπινθήρες και την φωτιά. Άμεσα παρενέβησαν δυνάμεις της «πυροσβεστικής», της «πολιτικής άμυνας», του «τμήματος δασών» και το πυροσβεστικό ελικόπτερο που σταθμεύει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και την έθεσαν πολύ γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο.

Η φωτιά κατέκαυσε μόνο άγρια χόρτα και βλάστηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE