Φωτιά στον κατεχόμενο Λιμνίτη - Χειροπέδες σε 50χρονο

Φωτιά στον κατεχόμενο Λιμνίτη - Χειροπέδες σε 50χρονο

Ένας 50χρονος άνδρας με τα αρχικά Σ.Μ συνελήφθη στον κατεχόμενη Λιμνίτη για την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή και κατασβεστηκε με την άμεση παρέμβαση πυροσβεστικών δυνάμεων και ενός πυροσβεστικού ελικοπτέρου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η «αστυνομία» προχώρησε στην σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα γιατί φαίνεται ότι με την εργασία του με μηχάνημα σμυριγλιού προκάλεσε σπινθήρες και την φωτιά. Άμεσα παρενέβησαν δυνάμεις της «πυροσβεστικής», της «πολιτικής άμυνας», του «τμήματος δασών» και το πυροσβεστικό ελικόπτερο που σταθμεύει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και την έθεσαν πολύ γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο.

Η φωτιά κατέκαυσε μόνο άγρια χόρτα και βλάστηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE