Φωτιά στον κατεχόμενο Λιμνίτη - Χειροπέδες σε 50χρονο

Φωτιά στον κατεχόμενο Λιμνίτη - Χειροπέδες σε 50χρονο

Ένας 50χρονος άνδρας με τα αρχικά Σ.Μ συνελήφθη στον κατεχόμενη Λιμνίτη για την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή και κατασβεστηκε με την άμεση παρέμβαση πυροσβεστικών δυνάμεων και ενός πυροσβεστικού ελικοπτέρου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η «αστυνομία» προχώρησε στην σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα γιατί φαίνεται ότι με την εργασία του με μηχάνημα σμυριγλιού προκάλεσε σπινθήρες και την φωτιά. Άμεσα παρενέβησαν δυνάμεις της «πυροσβεστικής», της «πολιτικής άμυνας», του «τμήματος δασών» και το πυροσβεστικό ελικόπτερο που σταθμεύει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και την έθεσαν πολύ γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο.

Η φωτιά κατέκαυσε μόνο άγρια χόρτα και βλάστηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE