ΔΙΕΘΝΗ

Γυμναζόταν στον κήπο και η γειτόνισσα της έκανε παρατήρηση επειδή το λαχάνιασμά της ακουγόταν πονηρό

Γυμναζόταν στον κήπο και η γειτόνισσα της έκανε παρατήρηση επειδή το λαχάνιασμά της ακουγόταν πονηρό

Η γυναίκα ζήτησε συμβουλή για το πως θα αντιμετωπίσει την «παραξενιά» της γειτόνισσάς της.


Κακό μπελά με την γειτόνισσά της βρήκε μια γυναίκα από τη Σκωτία. Η γειτόνισσα της παραπονέθηκε και της έκανε παρατήρηση επειδή όταν έκανε γυμναστική στον κήπο, οι ανάσες της και το λαχάνιασμά της ακούγονταν... ερωτικά!

Η γυναίκα στράφηκε στο Mumsnet προκειμένου να πάρει συμβουλές για την παρατήρηση που δέχθηκε και την άφησε άναυδη. Είπε ότι είχε μπει σε μια πρωινή ρουτίνα, κάνοντας γυμναστική ενώ το μωρό της κοιμόταν και ο σύζυγός της εργαζόταν από το σπίτι.

Η γειτόνισσα της χτύπησε την πόρτα και της ζήτησε να αλλάξει τις ώρες στις προπονήσεις της επειδή προσπαθούσε να χαλαρώσει στον κήπο της και να παρακολουθεί τα ψάρια της. Ο σύζυγος της γυναίκας που έκανε τις προπονήσεις πήρε θέση ακούγοντας την και της είπε: «Είναι μέρα και δικαιούμαστε να γυμναζόμαστε στον κήπο μας».

Τότε η γειτόνισσα είπε «αυτό είναι διαφορετικό», υπονοώντας ότι οι θόρυβοι του λαχανιάσματος ακούγονταν σαν ερωτικοί. Η γυναίκα εξέφρασε την αγανάκτισή της στο Mumsnet, γράφοντας: «Είμαι πραγματικά εκνευρισμένη. Έχουμε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έξω από το σπίτι, οπότε έλεγξα για να ακούσω πόσο θόρυβο κάνω όταν γυμνάζομαι και ειλικρινά δεν κάνω σχεδόν καθόλου».

Τα σχόλια πήραν... φωτιά στην πλατφόρμα στην οποία κοινοποίησε το περιστατικό η γυναίκα από τη Σκωτία, με την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών να παίρνουν το μέρος της, λέγοντας ότι έχει κάθε δικαίωμα να γυμνάζεται στον κήπο της, χωρίς να δίνει λογιαριασμό σε κανέναν.

Πηγη: gazzeta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top