Έμπλεξε 43χρονος που έκλεψε καύσιμα στη Λευκωσία - Τον τσάκωσαν οι Αρχές

Έμπλεξε 43χρονος που έκλεψε καύσιμα στη Λευκωσία - Τον τσάκωσαν οι Αρχές

Μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των ελέγχων για πρόληψη και καταστολή εγκληματικών ενεργειών, ανέκοψαν λίγο μετά τις δυο τα ξημερώματα σήμερα, σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν δύο πλαστικά δοχεία που περιείχαν καύσιμα (βενζίνη περίπου 30 λίτρα), καθώς επίσης και ένα πλαστικό χωνί.

Ο 43χρονος, παραδέχθηκε προφορικά, ότι τα καύσιμα τα είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή της Παλλουριώτισσας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE