Συγκινεί ο Υπ. Υγείας για τον 20χρονο Ευριπίδη - Η φωτογραφία τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του

Συγκινεί ο Υπ. Υγείας για τον 20χρονο Ευριπίδη - Η φωτογραφία τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του

Φωτογραφία με τον 20χρονο Ευριπίδη Φράγκου ανέβασε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην ανάρτηση του ο Υπουργός Υγείας, συνεχίζει τη ζωή του μετά τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη μετά από τραυματισμό από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, στις 30 Απριλίου του 2022.

«Αντλούμε μαθήματα ζωής από τον Ευριπίδη Φράγκου. 3 μήνες μετά τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη, συνεχίζει τη ζωή του και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία! Καλή συνέχεια Ευριπίδη μου».

Υπενθυμίζουμε ότι ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τα επεισόδια, που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (30/04/2022), έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν από το ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης-Απόλλωνα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michael Hadjipantela (@michalish1)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE