Συγκινεί ο Υπ. Υγείας για τον 20χρονο Ευριπίδη - Η φωτογραφία τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του

Συγκινεί ο Υπ. Υγείας για τον 20χρονο Ευριπίδη - Η φωτογραφία τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του

Φωτογραφία με τον 20χρονο Ευριπίδη Φράγκου ανέβασε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην ανάρτηση του ο Υπουργός Υγείας, συνεχίζει τη ζωή του μετά τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη μετά από τραυματισμό από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, στις 30 Απριλίου του 2022.

«Αντλούμε μαθήματα ζωής από τον Ευριπίδη Φράγκου. 3 μήνες μετά τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη, συνεχίζει τη ζωή του και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία! Καλή συνέχεια Ευριπίδη μου».

Υπενθυμίζουμε ότι ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τα επεισόδια, που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (30/04/2022), έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν από το ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης-Απόλλωνα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michael Hadjipantela (@michalish1)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE