«Άνοιξαν οι ουρανοί» καλοκαιριάτικα - Έντονες βροχοπτώσεις στα ορεινά

«Άνοιξαν οι ουρανοί» καλοκαιριάτικα - Έντονες βροχοπτώσεις στα ορεινά

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στις ορεινές περιοχές της Κύπρου, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/08), με τα καιρικά φαινόμενα να είναι αρκετά έντονα.

Σύμφωνα με το Kitasweather, μεμονωμένες βροχές επηρεάζουν την περιοχή του Τροόδους ενώ, η θερμοκρασία βρίσκεται στους 19.8 βαθμούς Κελσίου και μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 7.4 χιλιοστά βροχής από τον μετεωρολογικό σταθμό στο Petit Palais Platres.

Υπενθυμίζεται ότι, το Τμήμα Μετεωρολογίας στην πρόγνωσή του ανέφερε ότι, σήμερα το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.