Η φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Η φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές και παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας, το κοινό συνεχίζει να τον αγαπά και να τον θαυμάζει, ενώ δεν έχει σταματήσει να ακούει τις επιτυχίες του.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με το κτήμα του και την οικογένειά του. Την τελευταία φορά που μπήκε στο στούντιο, ήταν για χάρη της κόρης του, Γιάννας Τερζή, και μαζί τραγούδησαν την επιτυχία «Για σένα μόνο».

Πριν από κάποιες ημέρες η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συνάντησε τον Πασχάλη Τερζή. Η ίδια φωτογραφίθηκε με τον «δάσκαλό» της, όπως τον αποκαλεί και μαζί έβγαλαν μια φωτογραφία στο σπίτι του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE