Η φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Η φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές και παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας, το κοινό συνεχίζει να τον αγαπά και να τον θαυμάζει, ενώ δεν έχει σταματήσει να ακούει τις επιτυχίες του.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με το κτήμα του και την οικογένειά του. Την τελευταία φορά που μπήκε στο στούντιο, ήταν για χάρη της κόρης του, Γιάννας Τερζή, και μαζί τραγούδησαν την επιτυχία «Για σένα μόνο».

Πριν από κάποιες ημέρες η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συνάντησε τον Πασχάλη Τερζή. Η ίδια φωτογραφίθηκε με τον «δάσκαλό» της, όπως τον αποκαλεί και μαζί έβγαλαν μια φωτογραφία στο σπίτι του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE