Η φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Η φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές και παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας, το κοινό συνεχίζει να τον αγαπά και να τον θαυμάζει, ενώ δεν έχει σταματήσει να ακούει τις επιτυχίες του.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με το κτήμα του και την οικογένειά του. Την τελευταία φορά που μπήκε στο στούντιο, ήταν για χάρη της κόρης του, Γιάννας Τερζή, και μαζί τραγούδησαν την επιτυχία «Για σένα μόνο».

Πριν από κάποιες ημέρες η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συνάντησε τον Πασχάλη Τερζή. Η ίδια φωτογραφίθηκε με τον «δάσκαλό» της, όπως τον αποκαλεί και μαζί έβγαλαν μια φωτογραφία στο σπίτι του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.