Η φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Η φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές και παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας, το κοινό συνεχίζει να τον αγαπά και να τον θαυμάζει, ενώ δεν έχει σταματήσει να ακούει τις επιτυχίες του.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με το κτήμα του και την οικογένειά του. Την τελευταία φορά που μπήκε στο στούντιο, ήταν για χάρη της κόρης του, Γιάννας Τερζή, και μαζί τραγούδησαν την επιτυχία «Για σένα μόνο».

Πριν από κάποιες ημέρες η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συνάντησε τον Πασχάλη Τερζή. Η ίδια φωτογραφίθηκε με τον «δάσκαλό» της, όπως τον αποκαλεί και μαζί έβγαλαν μια φωτογραφία στο σπίτι του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE