Μύρισε χώμα στα ημιορεινά – Μεμονωμένες βροχές δίνουν ανάσα από τη ζέστη – Δείτε βίντεο

Μύρισε χώμα στα ημιορεινά – Μεμονωμένες βροχές δίνουν ανάσα από τη ζέστη – Δείτε βίντεο

Μπάνιο στη βροχή κάνουν οι θαμώνες και κάτοικοι στο Τρόοδος αφού μεμονωμένη βροχή που άρχισε να πέφτει γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής ρίχνει τη θερμοκρασία.

Η μαγεία των ορεινών της Κύπρου φαίνεται σε βίντεο από τον Άγιο Ιωάννη της Πιτσιλιάς, τον Πεδουλά και τον Άγιο Θεόδωρο Λεμεσού που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ στο facebook.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, σήμερα το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τοπικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ ενδέχεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE