Μύρισε χώμα στα ημιορεινά – Μεμονωμένες βροχές δίνουν ανάσα από τη ζέστη – Δείτε βίντεο

Μύρισε χώμα στα ημιορεινά – Μεμονωμένες βροχές δίνουν ανάσα από τη ζέστη – Δείτε βίντεο

Μπάνιο στη βροχή κάνουν οι θαμώνες και κάτοικοι στο Τρόοδος αφού μεμονωμένη βροχή που άρχισε να πέφτει γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής ρίχνει τη θερμοκρασία.

Η μαγεία των ορεινών της Κύπρου φαίνεται σε βίντεο από τον Άγιο Ιωάννη της Πιτσιλιάς, τον Πεδουλά και τον Άγιο Θεόδωρο Λεμεσού που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ στο facebook.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, σήμερα το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τοπικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ ενδέχεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE