ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύρισε χώμα στα ημιορεινά – Μεμονωμένες βροχές δίνουν ανάσα από τη ζέστη – Δείτε βίντεο

Μύρισε χώμα στα ημιορεινά – Μεμονωμένες βροχές δίνουν ανάσα από τη ζέστη – Δείτε βίντεο

Μπάνιο στη βροχή κάνουν οι θαμώνες και κάτοικοι στο Τρόοδος αφού μεμονωμένη βροχή που άρχισε να πέφτει γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής ρίχνει τη θερμοκρασία.

Η μαγεία των ορεινών της Κύπρου φαίνεται σε βίντεο από τον Άγιο Ιωάννη της Πιτσιλιάς, τον Πεδουλά και τον Άγιο Θεόδωρο Λεμεσού που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ στο facebook.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, σήμερα το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τοπικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ ενδέχεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top