Μύρισε χώμα στα ημιορεινά – Μεμονωμένες βροχές δίνουν ανάσα από τη ζέστη – Δείτε βίντεο

Μύρισε χώμα στα ημιορεινά – Μεμονωμένες βροχές δίνουν ανάσα από τη ζέστη – Δείτε βίντεο

Μπάνιο στη βροχή κάνουν οι θαμώνες και κάτοικοι στο Τρόοδος αφού μεμονωμένη βροχή που άρχισε να πέφτει γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής ρίχνει τη θερμοκρασία.

Η μαγεία των ορεινών της Κύπρου φαίνεται σε βίντεο από τον Άγιο Ιωάννη της Πιτσιλιάς, τον Πεδουλά και τον Άγιο Θεόδωρο Λεμεσού που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ στο facebook.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, σήμερα το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τοπικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ ενδέχεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE