Μύρισε χώμα στα ημιορεινά – Μεμονωμένες βροχές δίνουν ανάσα από τη ζέστη – Δείτε βίντεο

Μύρισε χώμα στα ημιορεινά – Μεμονωμένες βροχές δίνουν ανάσα από τη ζέστη – Δείτε βίντεο

Μπάνιο στη βροχή κάνουν οι θαμώνες και κάτοικοι στο Τρόοδος αφού μεμονωμένη βροχή που άρχισε να πέφτει γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής ρίχνει τη θερμοκρασία.

Η μαγεία των ορεινών της Κύπρου φαίνεται σε βίντεο από τον Άγιο Ιωάννη της Πιτσιλιάς, τον Πεδουλά και τον Άγιο Θεόδωρο Λεμεσού που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ στο facebook.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, σήμερα το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τοπικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ ενδέχεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE