Στις φλόγες όχημα 22χρονου στη Λάρνακα - Αποκλείστηκε για έρευνες η σκηνή

Στις φλόγες όχημα 22χρονου στη Λάρνακα - Αποκλείστηκε για έρευνες η σκηνή

Εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος οχήματος προκλήθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του στη Λάρνακα.

Γύρω στις 2:40 τα ξημερώματα, σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου, ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, ηλικίας 22 ετών, στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, η αξία του οποίου εκτιμάται γύρω στις 9 χιλιάδες ευρώ.

Η σκηνή αποκλείστηκε και σήμερα θα διενεργηθούν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE