Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με το πιο κουλ «φόρεμα» εγκυμοσύνης - Δείτε φωτογραφία

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με το πιο κουλ «φόρεμα» εγκυμοσύνης - Δείτε φωτογραφία

Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει την πιο χαλαρή περίοδο του δεύτερου τριμήνου της εγκυμοσύνης της κάνοντας διακοπές στην Κρήτη, από όπου έκανε μια νέα ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με το πιο κουλ «φόρεμα» εγκυμοσύνης, ένα μακρύ λευκό T-shirt που θα μπορούσε να είναι και του συντρόφου της, Ίαν Στρατή, μέσα από το οποίο πλέον, στην 23η εβδομάδα κύησης, διαφαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλιά της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE