Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με το πιο κουλ «φόρεμα» εγκυμοσύνης - Δείτε φωτογραφία

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με το πιο κουλ «φόρεμα» εγκυμοσύνης - Δείτε φωτογραφία

Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει την πιο χαλαρή περίοδο του δεύτερου τριμήνου της εγκυμοσύνης της κάνοντας διακοπές στην Κρήτη, από όπου έκανε μια νέα ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με το πιο κουλ «φόρεμα» εγκυμοσύνης, ένα μακρύ λευκό T-shirt που θα μπορούσε να είναι και του συντρόφου της, Ίαν Στρατή, μέσα από το οποίο πλέον, στην 23η εβδομάδα κύησης, διαφαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλιά της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.