Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με το πιο κουλ «φόρεμα» εγκυμοσύνης - Δείτε φωτογραφία

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με το πιο κουλ «φόρεμα» εγκυμοσύνης - Δείτε φωτογραφία

Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει την πιο χαλαρή περίοδο του δεύτερου τριμήνου της εγκυμοσύνης της κάνοντας διακοπές στην Κρήτη, από όπου έκανε μια νέα ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με το πιο κουλ «φόρεμα» εγκυμοσύνης, ένα μακρύ λευκό T-shirt που θα μπορούσε να είναι και του συντρόφου της, Ίαν Στρατή, μέσα από το οποίο πλέον, στην 23η εβδομάδα κύησης, διαφαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλιά της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE