Εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα - Ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ 46χρονης

Εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα - Ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ 46χρονης

Σε εμπρησμό οφείλεται φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο 46χρονης, στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 4.30, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στον στεγασμένο χώρο στάθμευσης της οικίας της ιδιοκτήτριας.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι αυτή τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο καθώς και στο ξύλινο στέγαστρο, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Κυπριακό: Το επόμενο βήμα για την πενταμερή περνά από τα οδοφράγματα – Το «αγκάθι» που θα κρίνει τις εξελίξεις

VIDEO - Κυπριακό: Το επόμενο βήμα για την πενταμερή περνά από τα οδοφράγματα – Το «αγκάθι» που θα κρίνει τις εξελίξεις

Κρίσιμη θεωρείται η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις συναντήσεις και τις επαφές που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καθώς εντείνονται οι διαβουλεύσεις για το ζήτημα των οδοφραγμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE