Εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα - Ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ 46χρονης

Εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα - Ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ 46χρονης

Σε εμπρησμό οφείλεται φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο 46χρονης, στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 4.30, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στον στεγασμένο χώρο στάθμευσης της οικίας της ιδιοκτήτριας.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι αυτή τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο καθώς και στο ξύλινο στέγαστρο, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE