Εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα - Ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ 46χρονης

Εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα - Ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ 46χρονης

Σε εμπρησμό οφείλεται φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο 46χρονης, στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 4.30, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στον στεγασμένο χώρο στάθμευσης της οικίας της ιδιοκτήτριας.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι αυτή τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο καθώς και στο ξύλινο στέγαστρο, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE