Εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα - Ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ 46χρονης

Εμπρησμός οχήματος τα ξημερώματα - Ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ 46χρονης

Σε εμπρησμό οφείλεται φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο 46χρονης, στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 4.30, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στον στεγασμένο χώρο στάθμευσης της οικίας της ιδιοκτήτριας.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι αυτή τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο καθώς και στο ξύλινο στέγαστρο, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE