ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή τελικά οι συσκέψεις για το Ασφαλτικό - Πρόεδρος Αναστασιάδης βλέπει κοινότητες Βασιλικού και Μιτσερού

Την Παρασκευή τελικά οι συσκέψεις για το Ασφαλτικό - Πρόεδρος Αναστασιάδης βλέπει κοινότητες Βασιλικού και Μιτσερού

Οι δυο συσκέψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για το θέμα των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 25 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Ανδρέας Ιωσήφ, η αλλαγή στην ημερομηνία πραγματοποίησης των δυο συσκέψεων έγινε λόγω της παρουσίας του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Νουρή στην έκτακτη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου, στις 25 Αυγούστου.

Στην πρώτη σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10:15 το πρωί, κλήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού. Στη δεύτερη σύσκεψη, η οποία προγραμματίστηκε για τις 11:30 το πρωί, θα λάβουν μέρος οι κοινότητες της περιοχής Μιτσερού.

Στις δυο συσκέψεις υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top