Διαψεύδει κατηγορηματικά για «δώρα από την Κυβέρνηση» ο Τσουρούλης - «Δεν μπορώ να σωπάσω, η συγκεκριμένη ανοησία αναπαράγεται…»

Διαψεύδει κατηγορηματικά για «δώρα από την Κυβέρνηση» ο Τσουρούλης - «Δεν μπορώ να σωπάσω, η συγκεκριμένη ανοησία αναπαράγεται…»

«Πολλοί με συμβουλεύουν να αγνοώ το περιθώριο και την ανοησία». Με αυτό τον τρόπο απαντά σε διαδικτυακή σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθος Τσουρούλης.

Συγκεκριμένα η σελίδα «παραιτηθείτε Κύπρος» εξαπέλυσε πυρά κατά του Χρύσανθου Τσουρούλη, κατηγορώντας τον ότι πήρε 1.300.000 «δώρο από το Προεδρικό».

Δείτε αυτούσια την απάντησή του:

«Πολλοί με συμβουλεύουν να αγνοώ το περιθώριο και την ανοησία. Δεν συμφωνώ. Δυστυχώς ερμηνεύεται ως αδυναμία και παραδοχή ενοχής. Συνεπώς δεν μπορώ να σωπάσω.

Η συγκεκριμένη ανοησία αναπαράγεται από γνωστούς κύκλους και είναι παντελώς ψευδής. Οι συγκεκριμένες εκπομπές έλαβαν πράσινο φως επί διακυβέρνησης Χριστόφια (προηγουμένως ήταν στο Ρικ), έλαβαν βραβεία από την ΕΕ, δέχθηκαν έλεγχο από το Γενικό Ελεγκτή.

Συνεπώς ας διερωτηθούμε όλοι για τα κίνητρα και τις εμμονές κάποιων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE