Γυναίκα απειλεί να πηδήξει από ταράτσα πολυκατοικίας στη Λάρνακα – Ζήτησε να απομακρυνθούν όλοι από το σημείο

Γυναίκα απειλεί να πηδήξει από ταράτσα πολυκατοικίας στη Λάρνακα – Ζήτησε να απομακρυνθούν όλοι από το σημείο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ της Τρίτης 23 Αυγούστου στη Λάρνακα, καθώς γυναίκα απειλεί να πηδήξει από πολυκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η γυναίκα απειλεί να πηδήξει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Στο σημείο βρίσκονται διαπραγματευτές της Αστυνομίας, ασθενοφόρο και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα μέλη της Αστυνομίας συνομιλούν και διαπραγματεύονται με την γυναίκα, ενώ το κλίμα είναι τεταμένο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα 40 με 45 ετών, Βουλγαρικής καταγωγής, η οποία φαίνεται να διαπληκτίστηκε με τον γείτονα της και αμέσως ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται μέχρι και τώρα.

Η ίδια ζήτησε να απομακρυνθεί το ασθενοφόρο οι αστυνομικοί και το όχημα της Πυροσβεστικής, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται μαζί της διαπραγματευτής φορώντας πολιτικά.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE