Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό στην Ουάσινγκτον - Δυο τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό στην Ουάσινγκτον - Δυο τραυματίες

Δύο άνθρωποι μαχαιρώθηκαν σε σταθμό του μετρό στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών και ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο NBC.

Ήταν γύρω στις 15:20 (τοπική ώρα) όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για επίθεση με μαχαίρι στον σταθμό του μετρό.

Όταν έφθασαν αστυνομικοί, βρήκαν έναν άνδρα σοβαρά τραυματισμένο, χωρίς τις αισθήσεις του, ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Μια γυναίκα που είχε τραυματιστεί ελαφρά δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε επίσης σε νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NBC, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης, τα κίνητρα της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE