Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό στην Ουάσινγκτον - Δυο τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό στην Ουάσινγκτον - Δυο τραυματίες

Δύο άνθρωποι μαχαιρώθηκαν σε σταθμό του μετρό στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών και ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο NBC.

Ήταν γύρω στις 15:20 (τοπική ώρα) όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για επίθεση με μαχαίρι στον σταθμό του μετρό.

Όταν έφθασαν αστυνομικοί, βρήκαν έναν άνδρα σοβαρά τραυματισμένο, χωρίς τις αισθήσεις του, ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Μια γυναίκα που είχε τραυματιστεί ελαφρά δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε επίσης σε νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NBC, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης, τα κίνητρα της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE