«Έμπλεξε» 18χρονος - «Πετούσε» με 182 στον αυτοκινητόδρομο

«Έμπλεξε» 18χρονος - «Πετούσε» με 182 στον αυτοκινητόδρομο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους, χθες βράδυ – ξημερώματα σήμερα (24/08), ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 182 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν νεαρός, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 18χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.