«Έμπλεξε» 18χρονος - «Πετούσε» με 182 στον αυτοκινητόδρομο

«Έμπλεξε» 18χρονος - «Πετούσε» με 182 στον αυτοκινητόδρομο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους, χθες βράδυ – ξημερώματα σήμερα (24/08), ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 182 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν νεαρός, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 18χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE