Μεθυσμένος έτρεχε με τα διπλάσια από την επιτρεπόμενη ταχύτητα - Συνελήφθη 44χρονος

Μεθυσμένος έτρεχε με τα διπλάσια από την επιτρεπόμενη ταχύτητα - Συνελήφθη 44χρονος

Μέλη της Αστυνομίας, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους χθες βράδυ στην επαρχία Λευκωσίας, ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 105χαω αντί 50, που είναι το επιτρεπόμενο όριο στον συγκεκριμένο δρόμο.

Ο 44χρονος οδηγός του οχήματος, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ, με τελική ένδειξη 88μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE