Έκανε το σπίτι του φυτεία κάνναβης - Χειροπέδες σε 40χρονο

Έκανε το σπίτι του φυτεία κάνναβης - Χειροπέδες σε 40χρονο

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες έρευνα σε οικία 40χρονου, που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε εδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 28 πλαστικές γλάστρες, εντός των οποίων υπήρχαν ισάριθμά φυτά κάνναβης, διαφόρων διαστάσεων.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ από την οικία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τα φυτά κάνναβης, καθώς επίσης και άλλα αντικείμενα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE