Έκανε το σπίτι του φυτεία κάνναβης - Χειροπέδες σε 40χρονο

Έκανε το σπίτι του φυτεία κάνναβης - Χειροπέδες σε 40χρονο

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες έρευνα σε οικία 40χρονου, που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε εδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 28 πλαστικές γλάστρες, εντός των οποίων υπήρχαν ισάριθμά φυτά κάνναβης, διαφόρων διαστάσεων.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ από την οικία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τα φυτά κάνναβης, καθώς επίσης και άλλα αντικείμενα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE