ΟΚΥπΥ: «Μηδενική ανοχή στη βία κατά των επαγγελματιών υγείας»

ΟΚΥπΥ: «Μηδενική ανοχή στη βία κατά των επαγγελματιών υγείας»

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, με αφορμή την επίθεση προς τον Ιατρό του ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε πράξη βίας και συγκεκριμένα ενάντια σε επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Σε ανακοίνωση σημειώνεται ότι παρόλο που ο Οργανισμός λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια του ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού και άλλου προσωπικού που εργάζεται στα νοσηλευτήρια του, διαφαίνεται δυστυχώς, ότι μια μεμονωμένη μερίδα πολτών με τις πράξεις της, ασεβεί σε βάρος των επαγγελματιών υγείας που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι για το πρόσφατο περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στο ΓΝ Λεμεσού θα αποδοθεί δικαιοσύνη από τις αρχές και ευελπιστούμε ότι θα είναι η τελευταία πράξη βίας απέναντι σε επαγγελματία υγείας εν ώρα καθήκοντος», αναφέρει ο Οργανισμός.

Ο ΟΚΥπΥ επισημαίνει ότι βρίσκεται αλληλέγγυα δίπλα στον ιατρό που δέχθηκε την επίθεση και διαβεβαιώνει ότι θα ενεργεί πάντα με γνώμονα το καλύτερο συμφέρον του προσωπικού και των ασθενών του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE