Σήμερα οι συσκέψεις για το ασφαλτικό - Βλέπει κοινότητες Βασιλικού και Μιτσερού ο Πρόεδρος

Σήμερα οι συσκέψεις για το ασφαλτικό - Βλέπει κοινότητες Βασιλικού και Μιτσερού ο Πρόεδρος

Σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι δυο συσκέψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για το θέμα των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου.

Στην πρώτη σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10:15 το πρωί, κλήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού. Στη δεύτερη σύσκεψη, η οποία προγραμματίστηκε για τις 11:30 το πρωί, θα λάβουν μέρος οι κοινότητες της περιοχής Μιτσερού.

Στις δυο συσκέψεις υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κοινοτάρχες και κάτοικοι των Κοινοτήτων που επηρεάζονται - Μιτσερού, Κάτω Μονής, Αγροκηπιάς, Αγίου Ιωάννη, Αρεδιού, Μαλούντας, Μενοίκου, Ορούντας, Αγίας Μαρίνας, Αγίου Επιφανείου, Καλού Χωριού και Κλήρου – είχαν πραγματοποιήσει διαμαρτυρία νωρίτερα τον Αύγουστο στον χώρο όπου προορίζεται να γίνει το εργοστάσιο ασφαλτικού στο Μιτσερό, ζητώντας αναστολή των εργασιών, μέχρι να συναντηθούν με τον Πρόεδρο για να του θέσουν τις απόψεις τους.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.