Πήρε 9,5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός και συνεχίζει…

Πήρε 9,5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός και συνεχίζει…

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Λεμεσού, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, αλλά και το ποσό των 9,5 εκ. ευρώ.

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, εξασφαλίζει στους «ερυθρόλευκους» το μίνιμουμ ποσό των 9,5 εκ. ευρώ, το οποίο μπορεί να ανέβει ανάλογα και με την πορεία του Ολυμπιακού στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE