Πήρε 9,5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός και συνεχίζει…

Πήρε 9,5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός και συνεχίζει…

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Λεμεσού, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, αλλά και το ποσό των 9,5 εκ. ευρώ.

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, εξασφαλίζει στους «ερυθρόλευκους» το μίνιμουμ ποσό των 9,5 εκ. ευρώ, το οποίο μπορεί να ανέβει ανάλογα και με την πορεία του Ολυμπιακού στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.