Πήρε 9,5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός και συνεχίζει…

Πήρε 9,5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός και συνεχίζει…

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Λεμεσού, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, αλλά και το ποσό των 9,5 εκ. ευρώ.

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, εξασφαλίζει στους «ερυθρόλευκους» το μίνιμουμ ποσό των 9,5 εκ. ευρώ, το οποίο μπορεί να ανέβει ανάλογα και με την πορεία του Ολυμπιακού στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

Την εκτίμηση ότι «είμαστε έτοιμοι, ως έχουν τα δεδομένα, να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά» , εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη μετά την περίπου μίας ώρας συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE