Πήρε 9,5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός και συνεχίζει…

Πήρε 9,5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός και συνεχίζει…

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Λεμεσού, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, αλλά και το ποσό των 9,5 εκ. ευρώ.

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, εξασφαλίζει στους «ερυθρόλευκους» το μίνιμουμ ποσό των 9,5 εκ. ευρώ, το οποίο μπορεί να ανέβει ανάλογα και με την πορεία του Ολυμπιακού στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE